Hoe hebben anderen de begeleiding van Jeannette ervaren?

Jeannette zorgt voor een enorm fijne en veilige sfeer tijdens de opstelling. Na de eerste keer ben ik elke maand gegaan omdat ik zo enorm veel leer en ontwikkel als ik meedoe. Het maakt niet uit wie je bent, ik weet zeker dat dit zal bijdragen aan jouw leven.

Joep Kagenaar

De familieopstellingen hebben me ontzettend veel geholpen en ik leer er elke keer weer meer van.
Onder begeleiding van Jeannette heerst er een fijne sfeer waarin je alles durft te zeggen en je je verbonden voelt met mensen die je daarvoor misschien nooit eerder gezien hebt. Ik ga altijd met een goed gevoel naar huis en kom dingen tegen die tijdens de opstellingen behandeld zijn waarop ik nu met meer begrip kan reageren. Ik kan het aan iedereen aanraden.

Lisa Luijkman

Sinds ik met de coaching van Jeannette en met de avonden familieopstellingen in contact ben gekomen zijn er in mij deuren geopend waarvan ik niet eens wist dat ze er waren. Ik leer nog bijna elke dag van de openbaringen die ik tijdens deze dagen heb mogen opdoen. De sfeer die er tijdens de familieopstellingen ontstaat zijn rustig, niet oordelen en vol met ruimte voor elkaar. Het is heerlijk om in contact te komen met gelijkgestemde. Na afloop ben ik altijd weg gegaan met een groot gevoel van dank, verbintenis en liefde voor de mensen die ik heb mogen ontmoeten.

Robin Bremer