informatie voor ouders

Jullie zoon of dochter ontglipt jullie. Het gaat niet goed.
Steeds vaker ontdekken jullie dat het niet meer die zoon of dochter was die hij of zij ooit geweest is.
Depressieve gevoelens, verslavingen, agressief gedrag, teruggetrokkenheid, eenzaamheid, verdriet, boosheid, woede, angsten... allemaal uitingen die aangeven dat het niet goed gaat met jullie kind.

Er is hulp nodig, maar helaas zijn de wachtlijsten lang en de juiste hulp niet één twee drie binnen bereik.

Als ervaren jongerencoach, analytisch psychologe en systemisch therapeut begeleid ik al ruim 20 jaar jongeren die op verschillende gebieden vastlopen in hun leven. Van 2002 tot 2018 deed ik dit in mijn praktijk in Steenwijk, na mijn verhuizing naar Ugchelen is mijn praktijkruimte bij mij thuis en medio 2023 open ik mijn praktijkruimte in Apeldoorn.

Bij de coachtrajecten betrek ik ook graag de ouders en eventuele stiefouders. Zodat het vangnet van jullie zoon of dochter groot is. Soms zijn de sessies samen, soms alleen met jullie kind en soms alleen met jullie als (stief)ouders. Vaak helpen inzichten om weer grip te krijgen. We starten de hulp op, ook wanneer het tijdelijk is totdat er plek is bij bijvoorbeeld de ggz of jeugdzorg. Soms (of eigenlijk best vaak) is de begeleiding voldoende en is een vervolgtraject bij jeugdzorg niet nodig.